17.3.2010

Taas kirjotellaan. Eilen oli normaali kulupäivä ja on tullu käytyä kaikilla tunneilla kun pitää kokeilla että minkälaisia ne oikeen on ja nyt vasta päätettiin että mitkä kurssit otetaan. Joka päivä on syöty hyvin ja halvalla paitsi tänään käytiin Pizza Hutissa joka oli aika laadukas paikka. Hinnat oli suomen pizzeria tasoa mutta oli kyllä kaikkenlaista hyvää tarjolla. päätettiin elää ihan perinteisen pannupizzan voimin. Käytiin yhessä marketissa harjottelemassa tinkimistä. Oli kaikenlaisia kojuja 6 kerroksessa ja ostin joogamaton jonka hinnan Jose tinki aika hemmetin alas. Löyty hemmetin hienoja matkamuistoja ja sellasia puutauluja joita haluaisin kyllä tuoda suomeenki asti mutta taitaa olla aika mahottomuus kuljettaa.

Ei oikeen mitään erikoista oo nyt tapahtunu ku koulun jälkeen vaan käydään syömässä ja tapetaan aikaa. Tuossa äsken katottiin Borat -leffa ja olihan se yhtä hyvä ku muistinki.
Sunnuntaina ois työtä tarjolla. 120 yania sais tunnilta jos juttelis 4 tunnin ajan joillekki ihmisille englantia. lähetän tästä hetimmiten s-postia ja katotaan kelpuuttavatko ne mua.
Ei muuta. hei ja moi!