14.3.2010

Eilen käytiin jossain hemmetin isossa ostoskeskuksessa jonka nimeä en enää muista sattuneesta syystä. Heti ku astu sisään niin oli vähintään 3 myyjää muutamassa kilpaa korvaan.
Herro!!! You need a computer?  I sell ok!! Vaikka asiakas jutteli jo myyjälle niin saatto tulla toinen myyjä väliin heti huutamaan että meillä on paremmat hinnat, hirveää sotimista myyjien kesken siitä että kuka saa asiakkaan. Käytävillä notku kauppojen sisäänheittäjiä, vaikka ite kauppa saatto olla 5 kerrosta ylempänä jossain salaoven takana piilossa.
Kameraa lähdin ostamaan ja valitsin sisäänheittäjän ihan sillä perusteella että oli virallisen näköset Canon-kauluspaidat. Kauppa oli virallinen Canon-kauppa ja hinnat ei paljoa eronnu suomen hinnoista. Kaupat hierottiin neuvottelunurkkauksessa nahkasohvilla ja päädyin ostamaan Powershot SX200 IS merkkisen möhkäleen.

Alemmissa kerroksissa oli vähän epävirallisemmat markkinat. Koitettin ettiä DVD-soitinta naapurin Tahralle ja jossei myyjällä ollu niin koitti tyrkyttää jotain aivan muuta tuotetta. Aivan tajutonta kusetuksen makua. Löyty yks hienon näkönen loota joka oli kuulemma hyvä kauppa ja vastahakosesti myyjä löi piuhat kiinni telkkuun ja laitto leffan pyörimään. Oli kuulemma ihan vaan levyn vika että puolet ruudusta oli pixelimössön peitossa ja toinen puoli näytti diaesitystä Matt Damonista. Jäi kaupat tekemättä.

Lauantai-iltaa oli hehkuteltu jo pitkin viikkoa, ku oli kuulemma hot potsia luvassa. Eikä muuten turhaan kehuttu. Keskelle pöytää lyötiin kahta erilaista maustelientä kiehumaan keitinlevylle ja pöytään tuotiin raakaa naudanliha viipaletta, lammasta, pinaattia, lihatäytteisiä pikkupullia, sieniä ja vaikka mitä. Niitä sitte kaikki sai heitellä sinne liemeen ja ite valmistaa oman ruokansa. Pakko myöntää että oli tähän mennessä parasta sapuskaa ja hintaki oli hulpeat 4€ per pää 6 hengen porukalla. Samalla siinä juotiin olutta ja jos joku huusi ”ganbei!!”, niin olutlasi piti tyhjätä yhellä kertaa. Naapuripöytään ku huusi ganbeita, niin rupes sielläki lasit kilisemään.

(kuvassa kyseinen vati, jossa itse keiteltiin erinäisiä eineksiä)

(vasemmalta alkaen: Rose, Tahra, Matthias, Tero, Jonne, Kevin, Jose)

Tämän jälkeen käytiin baarissa ja kotimatkalla sai nauraa keuhkot pihalle ku Jose tilas mäkkäristä ruokaa muun muassa nimillä McNipple ja McHairyass (McNänni ja McKarvasetpallit).

Mutta se eilisestä...Tänään taasen käytiin vielä isommassa ostoskeskuksessa, joka oli täynnä merkkiliikkeitä ja joissa ei hintoja pystyny tinkaamaan yhtään alaspäin. Ostin 200 yanin kauluspaidan Jack and Jonesista, joka on suomen hintana jotain 22€ ja kiinan hintana hemmetin kallis. Kauppaan ku astu sisään niin oli 3 myyjää perässä kantamassa takkia ja vaatteita jotka kuulemma ois oikeenki komeita mun päällä. Farkkuja ku sovitin niin 2 tyttöä tuli asettelemaan lahkeita ja yks laitto vyötä kiinni. Oli oikein kiva kauppa, olin kuulemma komea, pitkä ja david beckham.