Ahkeran koulupäivän jälkeen suunnatiin kaupungin osaan, jonka nimeä en taaskaan muista. Osaan ainoastaan kertoa että paikka oli aivan Dongshi Shitaon metroaseman vieressä. Osteltiin elokuvia 15 yuanin kappalehintaan eli noin 1.7€ kappale. Piraatteja tietenki, mutta eipä tuossa paljoa menetä vaikka joutuis roskiin nakkaamaan. Avatar oli yllättävän hyvä laatunen mutta framerate vähän alhanen. Muita en vielä testannu.

Seuraavana oli vuorossa Yashoun kauppakeskus jossa 5 kerroksessa enimmäkseen vaatekojuja ja kaikki teitenki piraatteja. Pakko myöntää, että hävettää miten ne saikaan mua kusetettua ensimmäisissä kaupoissa. Jonnen kanssa ostettiin kengät ja lähtö hintana oli tietenki 1200 yuania (130€).  Luultiin tekevämme hyvät kaupat ku tingattiin 300 yunaniin (33€), mutta kyllä kirpas ku sai tietää että samat kaupat olis onnistunu 60 yuanilla(6.3 €). Seuraavan 2.5 tunnin aikana harjoteltiin kunnon tinkausta ja kyllä sai taas nauraa keuhkot pihalle ku saksalainen kaveri Matthias koetteli myyjien hermoja tinkaamalla aina vaan lisää. Pari tummua poltti jo päreensä ja hääti meidät pihalle ku vedettiin hinnat kuulemma liian alas.

Eli jo 3 kertaa on Teroa kusetettu Kiinan rajojejen sisällä: ensimmäisessä taksissa, ensimmäisessä vatekaupassa ja nyt vielä tänään. Mitä tästä opimme: Elä ikinä osta tuotetta ensimmäiseltä myyjältä ja etsi aina hinta mistä myyjä suuttuu tosissaan.

Lopuksi käytiin toteamassa että osaa kiinalaisetki tehä hemmetin hyvää pitsaa. 2 jättikokosta pitsaa ja ei saatu ees 5 hengen voimin tuhottua.

(Ostos reissusta jäi käteen 7 leffaa, 2 paria tennareita, vyö ja lompakko)

(Kro´s nes tarjosi miehekkään kokosia lättyjä. Ja typeriä ilmeitä jonnelle)