18.3.2008

Torstait on hyviä päiviä jotain pikku reissuja kun ei tuota kouluakaan ole. Oli tarkoitus lähteä tiirailemaan pandoja Pekinging eläintarhaan, mutta yritykseksi jäi. hypättiin bussiin joka rupes päästelemään päinvastaseen suuntaan ja käytiin kaupungin toisella laidalla kattomassa ghetto-aluetta. sitten takas ja bussissa neidot opasti meidät jäämään pois okealla pysäkillä. jäätiin pois mutta ei eläintarhaa näkyny. käveltiin summittain johonki suuntaan ja päädyttiin  markettiin ostamaan pikanuudeleita. Lopulta huomattiin että oltiin jääty pois ihan oikealla pysäkillä mutta oltiin vaan väärälä puolella tietä :P  3.5 tunnin bussiajeluiden jälkeen ei tehny enää mieli pandoja katella ja kun ilmakin oli astetta kolkompi niin päätettiin vaan palata kotia.

Marketista ku asti pihalle niin lauma metrin mittasia mummoja hyökkäs porukalla kimppuun. Ensivaikutalma oli että rahaa nuo taitavat haluta, mutta väärin meni. Tummut kerjäs kaikilta ulos tulevilta asiakkailta ostoskuitteja?!?!?! Motiivi jäi vielä epäselväksi ja saa varmaan jäädäkkin.

Tuliaisiks jäi kuitenki pikkunen kilpikonna jonka ostin ylihintaan (2€) marketista. malja,ruuat ja koristeet nosti hinnan yhteenä 50 yuaniin eli reilut 5€ maksoin kaverista. Sopiva nimi on vieläki hakusassa ja ehdotuksia otetaan vastaan.

(kuvassa uusi kämppis)