Oli taas vapaapäivä ja ohjelmassa oli vierailu paikallisessa eläintarhassa. Beijing zoo sijaitsee aivan keskellä kaupunkia, joten elikoiden luonnollinen ympäristö ei ihan päässyt valtaansa niinkuin mainoksessa lupailtiin. Ensimmäisenä oli lintuja iso liuta ja osa oli niin kummallisen näköisiä, että ei ollut uskoa todeksi. Kuvia ei pässyt ottaamaan kovin paljoa sillä eläimet oli useimmiten likaisen pleksin takana joka heijasti päivänvaloa niin pahasti ettei kameralla saanut kuvattua. Kissaeläimet oli ankeissa häkeissä ja niin tylsistyneen näkösiä ettei huvittanu oikeen ees kattella. "Elä ruoki eläimiä"-kyltit oli pystyssä ihan vaan näön vuoksi ja ihmiset heitteli aitauksiin kaikenlaista roskaa. Jos leijona oli liian tylsän näkönen niin joku vaan nakkas pullolla että saatiin vähän liikettä. Karhuaitauksessa joku kaato pullollisen mehua karhujen päälle, mutta siitä ne kyllä näytti ihan pitävän.

Paras paikka elikkotarhassa oli matelija ostasto, jossa 2 kerroksessa erinäisiä liskoja, sammakoita, kärmeksiä ja kilpikonnia. Kuinkas sattuikaan niin loppui kamerasta akku just parin kuvan jälkeen. Esillä oli pari sammakon ja kalan välivaiheessa elävää otusta joista olis pitäny kans saada kuvat.

Pääsisäänkäynnistä kun tultiin niin panda osasto oli heti vasemmalla, mutta päätettiin mennä sinne vasta lopuksi. Kappas vaan niin paikka menikin kiinni just ku saavuttiin paikalle pandat jäi näkemättä. Noh, ens kerralla sitten.

(Harvoja onnistuneita kuvia)

(Asiallinen patsas keskellä eläintarhaa)

(Vimonen kuva ennenku akku loppu)

(iltapala, noutonuudelia hintaan 6 yuania eli 0.74€)